Hvad mener du? Hvordan får vi sammen en mere indbydende bymidte?

handel 'Hvordan får vi sammen en mere indbydende og ren bymidte?'

Det er overskriften på det møde, som ejere og lejere i gågadeområdet i Helsinge er blevet inviteret til, og som finder sted mandag 26. november i byrådssalen på Rådhusvej 3.

Det er Gadekærsforeningen og Gribskov Kommune, som inviterer til mødet, hvor det er meningen at diskutere, hvordan deltagerne sammen får skabt en mere indbydende og ren bymidte. Blandt mødets punkter er: Hvad efterlyser potentielle købere og lejere? Hvad gør kommunen, og hvad kan ejere og lejere gøre? Hvilke initiativer er der fra Gadekærsforeningen?

jbe

Publiceret 23 November 2018 10:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici