Flyttekasserne er pakket, og fredag d. 12. januar er det sidste chance for at få fingre i et af Jette og Vagn Sangills lukketilbud.

Flyttekasserne er pakket, og fredag d. 12. januar er det sidste chance for at få fingre i et af Jette og Vagn Sangills lukketilbud.

Foto 007 lukker butikken i Helsinge

Af
Jesper Gisli

“Fotografering er og bliver det vi sælger allermest af, så i takt med at mere og mere fotoudstyr og tilbehør sælges på nettet, ja, så er der jo ingen grund til at varme alle de kvadratmeter op hver dag. Så derfor har vi valgt at lukke butikken i Helsinge, og laver fremover al fotoarbejde 'on location', hvor folk ønsker det, eller hjemmefra. Sådan har tiderne ændret sig, men heldigvis ikke for kvalitetsfotografering”, siger Vagn Sangill fra Foto 007 i Østergade, der holder brandudsalg af alt i butikken lige nu og frem til fredag d. 12. januar, hvor det er sidste chance for et godt tilbud med massiv rabat.
“Derudover forærer jeg også en masse af de mange udstillede billeder fra butikken væk, mod et lille ønske om, at folk donerer lidt til Kræftens Bekæmpelse. Så, kom ind i butikken og se om et billede fra familien skal med hjem“ siger Vagn Sangill fra Foto 007, der også fremover findes på:
www.foto007.dk

Publiceret 04 January 2018 16:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici