Sådan så det ud, da Catchwood Steelband indtog scenen til 'Danmark har talent'. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Sådan så det ud, da Catchwood Steelband indtog scenen til 'Danmark har talent'. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Se med på lørdag:

Catchwood Steelband imponerer i 'Talent 2017'

Af
Jeppe Helkov

TALENT Endnu et band fra Gribskov viser nu de lokaler farver frem på landsdækkende tv. Denne gang er det Catchwood Steelband fra Gilleleje, der på lørdag deltager i TV2s store satsning, 'Danmark har talent 2017'.
Her giver de et nummer på de karakteristiske olietønde. Og uden at sige for meget var de fire dommere Cecilie Lassen, Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen og Nabiha svært begejstrede.
Ifølge Frederik Bay fra bandet var det en stor oplevelse at deltage.
@Mellanrubrik:Blev opfordret til at stille op
"Vi var lidt nervøse, før vi skulle på. Det var mest det her med, at vi pludselig skulle på tv. Det havde vi ikke prøvet før - og det kan jo ikke tages om, hvis man kludrer i det. Og så var det også specielt at stå over for dommerne og vente på, at de skulle bedømme os," siger han.
Catchwood Steelband er det andet band fra Gribskov, der stiller op i årets udgave af 'Danmark har talent'. Tidligere har the Ramblin Bandits også imponeret. Og ligesom i deres tilfælde blev Catchwood Steelband også opfordret af produktionsselskabet bag programmet til at deltage.
"Vi blev ringet af op nogen fra selskabet, der opfordrede os til at stille op. Det var helt fantastisk, at de ringede. Vi føler lidt, at vi blev headhuntet," siger Frederik Bay og fortsætter:
"Selv hvis ikke vi ville gå videre, ville det stadig have været en stor oplevelse. Vi havde også allerede talt om, hvad pengene skulle bruges på, hvis vi vandt. Så skulle vi en tur til Caribien, hvor tønderne er fra."
Du kan opleve Catchwood Steelband på TV2 på lørdag kl. 20.

Publiceret 16 February 2017 07:15