Fest, farver, stemning og cheerleaders. Stemningen var høj og farverig da årets fodboldturnering for børnehaverne blev spillet i sidste uge. (Fotos: Jan F. Stephan

Fest, farver, stemning og cheerleaders. Stemningen var høj og farverig da årets fodboldturnering for børnehaverne blev spillet i sidste uge. (Fotos: Jan F. Stephan

Se alle billederne:

Farverig fodboldfest for børnehaverne

Troldehøjen vandt igen

BØRN: Onsdag var der lagt i ovnen til et brag af en aktiv dag for kommunens børnehavebørn, da det årlige fodboldstævne for de lokale børnehaver blev afholdt ved Helsinge Hallerne.
Som forsvarende mester var Troldehøjen selvskrevet som arrangører, og lad det være afsløret med det samme - værterne fra Troldehøjen vandt igen i år.
Ti hold stillede op, og Troldehøjen vandt en underholdende finale over Engerød.
Årets sideløbende cheerleaderkonkurrence blev stærkt underholdende og særdeles farverig, og de flotte cheerleaders fra Birkevang vandt konkurrencen.
-Gisli

Publiceret 09 May 2016 12:15

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.