OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chr. Friis fylder 80 år

navne Chr. Friis, Tisvilde, fylder 80 år lørdag d. 9. november. Sideløbende med sit job som lærer, skolevejleder og til sidst som skolekonsulent har Chr. Friis altid haft overskud til at engagere sig i samfunds-og foreningslivet i Gribskov kommune -herunder i særlig grad i sit hjemområde Tisvilde. Det har været indenfor socialdemokratiet, turismen og lokal- og kulturhistorien i Tisvilde og omegn. Som formand for Vejby-Tibirke Selskabet gennem 16 år har han fået skabt en stor interesse for områdets lokalhistorie.

Dagen fejres privat med familie og venner på Kildegården i Tisvildeleje.

Publiceret 08 November 2019 11:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.