Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

DEBAT: Forlængelsen er da ikke en gave til Venstre

Allan Dalvin, Bregnevej 1, Helsinge

debat Den ny transportminister Benny Engelbrecht begrunder sin stopsætning af arbejdet / holdning til spørgsmålet på en ejendommelig måde når han (iflg. Ugeposten 27. august) slutter med at sige: “det afhænger også (af) hvad Venstre har med ind til bordet.”

En forlængelse af motorvejen er da ikke på nogen måde en gave til partiet Venstre. Det er til gavn for hele nordsjællands befolkning. Det er måske også undgået ministerens opmærksomhed at der ikke er en eneste Venstre borgmester i området. Det er S i Hillerød, Halsnæs, Fredensborg, og i Helsinge er det en borgerliste som opstod i protest mod Venstres negligering af ældreområdet.

Publiceret 29 August 2019 11:33

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl