"Jeg vil på forhånd gerne takke alle for, at vi som altid viser det gode værtskab og giver alle en god oplevelse her i Gribskov," skriver borgmester Anders Gerner Frost. Foto: Lars Christiansen

Debat: Sommerhilsen fra borgmesteren: Vi har svære beslutninger foran os

Af
Borgmester i Gribskov

Anders Gerner Frost

(Nyt Gribskov)

debat Sommerferien er ved at være over de fleste af os, og det betyder, at mange mennesker strømmer til vores skønne kommune for at dele vores strande, skove og byer med os. Det er vi selvfølgelig både glade og stolte af, og jeg vil på forhånd gerne takke alle for, at vi som altid viser det gode værtskab og giver alle en god oplevelse her i Gribskov.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak til de mere end 3000 kommunale medarbejdere, der hver eneste dag, bedriver det super vigtige stykke arbejde det er at være ansat i Gribskov Kommune, hvad enten man passer vores børn, ældre eller behandler byggesager.

Endelig vil jeg gerne takke mine 22 kollegaer i byrådet for det store stykke arbejde, de bidrager med i årets løb for at gøre vores skønne kommune til et endnu bedre sted at leve, at drive virksomhed eller besøge. Arbejdsopgaven er stor, og det økonomiske efterslæb vi har, og ønsker at forbedre, kræver svære beslutninger. Vi ved også, at efterårets budgetforhandlinger ikke bliver nemme, men alle viser heldigvis ansvarlighed og et oprigtigt ønske om det brede samarbejde - tak for den opbakning til alle.

Alt i alt håber jeg, at alle vil nyde de næste uger og få slappet lidt af med familie og venner og bruge vores mange lokale oplevelser i by og på land med gårdbutikker, restauranter, musik- og kulturoplevelser mm.

Med andre ord: Rigtig god sommer til alle!

Publiceret 22 July 2019 15:00