Der er alt for mange huller i veje i Gribskov, lyder det. Modelfoto.

Der er alt for mange huller i veje i Gribskov, lyder det. Modelfoto. Gary Whitton - stock.adobe.com

DEBAT: Hvornår skal vejene asfalteres?

Af
Sigvald Laustsen,

Frederiksborgvej 42A

3200 Helsinge

debat Hvornår skal vejene i Helsinge asfalteres? Der er kun huller.

Kører man ad Ammendrupvej, er der ingen vej – kun huller. Bag Aldi kun huller. Rundinsvej er særligt dårlig ved gadekæret og umulig at køre på.

Venstre fortov i Skolegade ud for skolen har i seks år været umulig at gå på.

Vi har også et stort problem med ulovlig parkering på Bymosevej. Der er kun en halv vejbane at køre på, og det giver mange farlige situationer hver dag.

Vi mangler lejligheder. Selv om man bygger Møllebakken, vil der stadig mangle 300-400 lejligheder.

Jeg bor godt på Frederiksborgvej. Da jeg flyttede ind, havde vi en borgmester, som hed Jan Ferdinansen, som fik det bygget, og der var en plan for resten af jorden, men så fik vi en Venstre-borgmester, og så blev det hele sat i stå.

Vi har masser af tomme forretninger. Huslejen er for høj. Da jeg flyttede til Helsinge i 1969, var der ingen tomme forretninger og ingen huller i vejene.

Publiceret 24 June 2019 07:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl