DEBAT:

Hvem skal nu betale? Det skal pensionisterne!

Af Maja Stasel,
Præstevænget 13,
Helsinge

TYVERI OG HÆRVÆRK: Hvem skal betale, når "søde" unge mennesker har ødelagt og molestreret vores el-scootere? Det skal vi, de arme pensionister, der er afhængige af el-scootere og skal betale mellem 1.300,- og 8.000,- når disse unge har haft stjålet vores el-scootere, ødelagt låsen, eller andet der skal repareres efterfølgende.
Hvem stopper disse unge mennesker? Det sker igen og igen, og vi er desperate. Vi ved ikke hvad vi skal gøre, for vi er så afhængige af vores el-scootere. Og hvem fortæller de unge mennesker, at der er forskel på dit og mit?

Publiceret 09 July 2016 09:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.