DEBAT:

Hvem skal nu betale? Det skal pensionisterne!

Af Maja Stasel,
Præstevænget 13,
Helsinge

TYVERI OG HÆRVÆRK: Hvem skal betale, når "søde" unge mennesker har ødelagt og molestreret vores el-scootere? Det skal vi, de arme pensionister, der er afhængige af el-scootere og skal betale mellem 1.300,- og 8.000,- når disse unge har haft stjålet vores el-scootere, ødelagt låsen, eller andet der skal repareres efterfølgende.
Hvem stopper disse unge mennesker? Det sker igen og igen, og vi er desperate. Vi ved ikke hvad vi skal gøre, for vi er så afhængige af vores el-scootere. Og hvem fortæller de unge mennesker, at der er forskel på dit og mit?

Publiceret 09 July 2016 09:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici