DEBAT:

Hvor blev de 100 millioner af?

Af Jan Ferdinandsen
Hulsøvej 20
Gilleleje

Ved fremlæggelsen af 3. etape af Kulturhavns-projektet, står det nu klart for alle, at Gilleleje Brugs, der står bag projektet, bevidst har snydt befolkningen i Gilleleje.
3. etape har intet med kulturhavnen at gøre, det er alene et lejligheds- og forretningskompleks, fuldstændig som etape 1.
De 2 etaper har alene til formål at sikre Kulturhavnen/ Brugsen økonomisk vinding.
Stribevis af dispensationer er givet. Flere klager er tilgået tilsynsrådet på baggrund af de givne dispensationer – afgørelserne venter vi stadig på.
Etape 2, selve kulturhuset, mangler museumsdelen, der er bibliotek, kultursal og biograf, sidstnævnte skal betjenes af frivillig arbejdskræft.
Gribskov Kommune betaler indskud og leje til kulturhavnen?
Det lykkedes Brugsen med Lars Corfitsen i spidsen at forhindre andre dagligvarebutikker at komme ind i Gilleleje centrum ene og alene for at sikre Brugsen.
Der er flere politikere, med Morten Jørgensen i spidsen, som bærer ansvaret – flere politikere, som stemmer imod deres overbevisning?
Den oprindelige aftale var, at Gilleleje skulle have en kulturperle til 100 millioner. Vi fik/får et forretningscenter med dårlige parkeringsforhold og utilstrækkelige adgangsforhold.
En brun kolos midt i Gilleleje Centrum, som er total fremmed for den smukke gamle fiskerby.

Publiceret 07 July 2016 15:00