Pia Foght vil opfordre Birgit Roswall til at gå efter

Pia Foght vil opfordre Birgit Roswall til at gå efter "sagen/bolden", og ikke efter "manden".

DEBAT:

Svar til Birgit Roswal vedrørende frit valg på ældreområdet

Pia Foght. Medlem af Gribskov Byråd, Socialdemokraterne


Jeg er forbavset over at Birgit Roswal i sit indlæg om frit valg i Gribskov, vælger at starte sit indlæg med at fortælle om sin opfattelse af min generelle holdning til udlicitering.
Jeg vil opfordre til at vi alene holder os til ”sagen/bolden” og ikke går efter ”manden”.
Faktisk er jeg sikker på at borgere i Gribskov ikke ”gider” høre politikerne indbyrdes slås verbalt, hverken i byrådssalen eller i pressen.
Jeg vil lige opfriske for alle, at vi efter udbud af hjemmeplejen, startede op med at Attendo blev valgt som hovedleverandør og dermed pris sættende for øvrige frit valg mellem godkendte leverandører.
I starten var det Attendo - Alleris – Bonderosen – Estrids Pleje og et lille firma BM pleje, der blev godkendt og løste sygepleje og personlig pleje. Helt rent og Kits service Kompani blev valgt til praktisk hjælp.
Når der fremover visiteres til personlig pleje og sygepleje i hjemmeplejen i Gribskov, er valgmuligheden alene Attendo og det mindre firma BM pleje, der fremover kun løser opgaver vedr. personlig pleje og ikke mere har sygeplejeopgaver.
Hvis en ældre borger ønsker samme firma til sygepleje og personlig pleje, kan borgeren kun få Attendo.
Jeg vil derfor påpege, at flertalsbeslutningen i byrådet vedr. valg af Attendo som eneste leverandør til sygepleje, kan signalere at vores ældre borgeres tryghed ikke er en topprioritet.

Publiceret 28 June 2016 12:15

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici