Foto: Scanpix Denmark / Linda Kastrup

Foto: Scanpix Denmark / Linda Kastrup Scanpix Denmark

Søs Egelind taler ud om kræft

Foredrag Torsdag 28. november klokken 19. byder Gigtskolen og Gigtgruppen Gribskov velkommen til en lærerig debataften i selskab med skuespilleren Søs Egelind i Glimt på Græsted Hovedgade i Græsted.

Søs Egelind - der selv har kæmpet med en kræftsygdom - deler ud af egne erfaringer og viden om, hvordan det er muligt at gennemgå en voldsom livskrise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Alle er velkommen i Glimt, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding på e-mail: gigtgruppengribskov@gmail.com eller på telefon til Lilian 48392518 eller til Kirsten 51288087.

Publiceret 25 November 2019 14:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.