Så er der Seniorfestival 2019. Det sker 28. november.

Så er der Seniorfestival 2019. Det sker 28. november.

Lokale seniorer indtager Kulturhavn Gilleleje

Senior Med 50 udstillere og festlige foredrag bliver der masser af inspiration til det gode seniorliv, når Seniorfestival 2019 løber af stablen i Kulturhavn Gilleleje 28. november fra klokken 10 til 14.

Opfordringen kommer fra Gribskov Kommune, som står for Seniorfestival 2019.

"I biografsalene vil der dagen igennem være nyttige oplæg og ikke mindst to festlige foredrag. Det ene har overskriften ”Livet som seenager – du topper efter 60+” og holdes af John Hansen. Det andet holdes af skuespilleren Tommy Kenter, der fortæller om sit spændende og omtumlede liv, både på og uden for scenen. Der forventes at blive rift om pladserne til Tommy Kenter-foredraget. Derfor udleveres der billetter på dagen fra klokken 10 og højst to stk. ad gangen," skriver Gribskov Kommune i en pressemeddelelse

Festivalen åbnes kl. 10.00 af Birgit Roswall, formand for udvalget for Ældre, Social og Sundhed. Se udstillerliste og program for biografsalene på hjemmesiden aktivgribskov.dk under menupunktet ”nyheder”.

Publiceret 25 November 2019 16:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.