Forstå din sygdom bedre

Hypnose Er du nysgerrig på mirakler og helbredelse, og om forholdet mellem krop og sjæl? Måske kan medicinsk hypnose og sjælskommunikation hjælpe dig til at forstå din egen sygdom bedre.

Foreningen AlterNaturligVis arrangerer foredrag med forfatter og terapeut Ole Vildmand mandag 25. november kl. 19.00-21.30, i Det Gamle Posthus på Stationsvej 6 i Gilleleje.

Ole Vildmand tilbyder ifølge arrangørerne indsigt omkring samspillet mellem sind og krop, samt sjæl og sygdom. Han demonstrerer, hvem der er et velegnet hypnoseemne, samt hvordan det ved hjælp af medicinsk hypnose-regression og sjælskontakt er muligt at finde årsagen til de fleste sygdomme.

Der er tale om en eksperimentel aften, hvor arrangørerne og deltagerne sammen søger at finde en forklaring på det uforklarlige, hvor alle gennem åbenhed og nysgerrighed opnår større forståelse af egen sygdom og muligheder for helbredelse.

Ole Vildmand har en række terapeut og coaching uddannelser bag sig. Han anvender primært hypnose og psykologi til at skabe de ønskede forandringer hos klienterne.

Han har udgivet flere bøger og blandt andet har skabt vægttabssytemet 'slank let metoden'.

CB

Publiceret 24 November 2019 14:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.