Den kendte 'Vild med dans'-dommer Jens Werner giver 25. november i Gilleleje foredrag om sit liv med dans. Pressefoto

Den kendte 'Vild med dans'-dommer Jens Werner giver 25. november i Gilleleje foredrag om sit liv med dans. Pressefoto

Jens Werner fortæller om sit liv med dans

Foredrag De fleste vil nikke genkendende til Jens Werner som en af de fire dommere i 'Vild med Dans'. Han er derudover danser - og foredragsholder.

Her i efteråret kan danskerne igen følge med i det populære tv-program 'Vild med dans'. I samme uge hvor der er finale, har Jens Werner afsat tid til at komme til Gilleleje for at fortælle om sit liv og sin karriere.

Mandag 25. november kl. 19-21 kan han i Bio 1 i Kulturhavn Gilleleje opleves med sit foredrag 'Mit liv med Dans'.

Efter foredraget bliver der danseopvisning, og der er mulighed for, at tilhørerne kan få en svingom, også som par.

Jens Werner leverer musikken og har en hjælper med.

Jens Werner begyndte allerede at danse, da han var fem år gammel, og siden har han trænet sig imponerende gennem rækkerne.

Efter ophold i blandt andet England og Italien lykkedes det for ham at blive danmarks-, nordisk-, europa- og verdensmester.

Han har været vidt omkring og oplevet mangt og meget under det, som har været en benhård vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.

Billetter købes på www.gillelejebio.dk.

jesl

Publiceret 23 November 2019 14:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.