Ole Kock Hansen spiller på klaver 23. november på Helsinge Bibliotek. Pressefoto

Ole Kock Hansen spiller på klaver 23. november på Helsinge Bibliotek. Pressefoto

Så er der jazz på Helsinge Bibliotek

Helsinge Bibliotek er klar med ”Lørdagsmusik i Foyeren” med jazz på programmet

Musik Lørdag 23. november inviterer Helsinge Bibliotek til efterårssæsonens sidste ”Lørdagsmusik i Foyeren”. Denne gang er der jazz på programmet.

Den lokale jazzsangerinde Nana Boesen synger favoritter fra sit omfangsrige jazzrepertoire. Nana Boesen er uddannet jazzsanger fra Koninklijk Conservatorium i Haag i Holland og har sin baggrund i det københavnske jazzmiljø.

"Nana akkompagneres af legendariske Ole Kock Hansen på klaver. Som pianist og tidligere dirigent for DR’s Big Band er Ole Kock Hansen kendt fra mange forskellige musikalske sammenhænge inden for jazz. Repertoiret bevæger sig indenfor the American Songbook, som vi kender fra sangerinder som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan og Dinah Washington," skriver Helsinge Bibliotek i en pressemeddelelse.

Musikken spiller i tidsrummet 11.00 til 13.00. Der er gratis adgang, og biblioteket serverer en kop kaffe eller te for publikum til lørdagsmusikken.

Kapp

Publiceret 22 November 2019 11:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.