I den kommende weekend er der julemarked hos LaMa Glas med blandt andet mulighed for selv at lave julekugler. Pressefoto

I den kommende weekend er der julemarked hos LaMa Glas med blandt andet mulighed for selv at lave julekugler. Pressefoto

Pust din egen julekugle hos LaMa Glas

butiksliv I weekenden 23. og 24. november kl. 10-16 er der julemarked hos LaMa Glas, Holløselund Strandvej 51 i Vejby.

Glasovnen buldrer på over 1.100 grader, og man kan blandt andet se julekugler og nisser blive til af den glødende glasmasse.

Der vil også være mulighed for selv at puste sin egen julekugle mod betaling, hvis man ringer og bestiller tid.

Derudover vil der være små happenings med det varme glas. Og hylderne i glaspusteriet vil bugne af julegaveideer til dem, der ønsker at give en håndlavet og unik gave, skriver LaMa Glas i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 22 November 2019 15:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.