”Joker” og animationsfilmen ”Bunuel i skildpaddernes labyrint” vises i Tisvilde Bio.

”Joker” og animationsfilmen ”Bunuel i skildpaddernes labyrint” vises i Tisvilde Bio.

Joker og Bunuel i Tisvilde Bio

Film Så er der flere film i Tisvilde Bio. ”Joker” instrueret af Todd Phiilips er barsk film, der i den grad udstiller klassesamfundet. Batmans klassiske univers er her vendt på hovedet. Batman ryddede op i det morads af skurke og banditter, der forpestede livet for almindelige og ordentlige mennesker. I ”Joker” er det taberne og de udstødte, der gør oprør mod dem, der undertrykker dem.

”Joker” vandt Guldløven på Venedig festivalen og forventes også at deltage i slutspillet, når Oscar-uddelingen finder sted. Filmen vises 20., 22. og 24. november klokken 20 og 22. november klokken 15.

Animationsfilmen ”Bunuel i skildpaddernes labyrint”, der følger tilblivelsen af ”Las Hurdes: Land uden brød”, bringer os tæt på en af filmhistoriens store genier. I 1930´ernes Paris går Bunuel omkring og sunder sig efter premieren på hans anden film ”Guldalderen”. Filmen bliver stærkt kritiseret og Bunuel er på fallittens rand. Han tager til Spanien, hvor hans ven mirakuløst vinder i lotto, og sætter hele puljen ind på at finansiere hans næste film, ”Las Hurdes”. Filmen vises 21., 23. og 24. november.

Publiceret 22 November 2019 19:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.