Børnebøf og lys i mørket

Familiegudstjeneste Så er det igen tid til familiegudstjeneste i Gilleleje Kirke.

Sognepræst Ole Buchardt Olesen og kulturmedarbejder Anna Jonsson inviterer Gillelejes børn og deres forældre til 'Kirkeskib og Børnebøf' i Gilleleje Kirke onsdag 20. november kl. 17.00.

Under temaet 'et lys i mørket' rustes børn og voksne til den mørke tid, med historier om lyset. I kirken fortæller Ole historien om det barn, som blev lyset for mange, og om hvordan vi hver især selv kan være et lys i mørket for andre. Et lys, som bringer håb, tro og glæde.

Efter sang og historier om lyset fortsætter arrangementet med børnebøf og pasta i sognegården. Arrangementet forventes afsluttet kl. 18.30.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

CB

Publiceret 22 November 2019 14:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.