Richard Ragnvald 60 års jubilæum

Navne Det er ikke usædvanligt, at dansktoppens store stjerner kan fejre både 40 og 50 års jubilæum, men et 60 års jubilæum hører alligevel til sjældenhederne. Ikke desto mindre er det i 2019 60 år siden, at Richard Ragnvald begyndte som barnestjerne på Århus-egnen i The Rich`s band. Det skal fejres med et Richard Ragnvalds 60 års jubilæumsshow.

"Jubilæumsshowet byder naturligvis på hits som "Tak fordi vi er venner" og "Kære lille mormor". Derudover spænder repertoiret bredt. Med de mange års erfaring som underholder, sammensætter han med sikker hånd det rigtige repertoire, dansktop, viser, operette samt andre populære sange. En festlig eftermiddag også med syng-med underholdning. Derudover krydres underholdningen med anekdoter og en røverhistorie fra Richard Ragnvalds mange år som underholder," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Det er Helsinge Pensionistforening, der står for arrangementet, og det foregår fredag 22. november klokken 14.30 til 17,00 i Café Appetit i Helsinge.

Publiceret 20 November 2019 15:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.