Noveller fra Bo Lille

Lokal forfatter signerer sin nye bog med titlen "Lars Løkkes portræt" hos Arnold Busck i Helsinge

BOGSIGNERING"Lars Løkkes portræt." Det er titlen på en ny novellesamling fra forfatteren Bo Lille fra Græsted. Den udgives på forlaget Mellemgaard, og Bo Lille dukker på lørdag 23. november kl. 11-13 hos Arnold Busck i Helsinge for at signere bogen.

For Bo Lille, der bl.a. har undervist den kendte unge digter Yahya Hassan på Forfatterskolen i Viborg, er der tale om bog nr.27. På bogens forside er en malet tegning af en person. der er tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, men novellen om ham er bare ét element i bogen, der bærer undertitlen "noveller om himmel og helvede og især det midtimellem."

Novellerne kommer omkring temaer som falkemotiv, hybris-nemesis med mere, og forfatteren selv vurderer, at "Lars Løkkes portræt" kan blive den ideelle julegave med det personlige præg. Han signerer nemlig både med underskrift og med sit japanske stempel, håndskåret af en temester fra Kyoto. Stemplet er en signet med forfatterens navn på japansk. Bo Lille betegner sig selv bl.a. som international rejsende i poesi, eftersom han har læst op i 10 lande - fra Skandinavien til Japan, Irak og Marokko.

Han er bl.a. leder af "Underskoven," som er det næstældste litterære forum i Danmark, grundlagt 20003 i Huset i Magstræde, København. Han har modtaget støtte fra flere udenlandske fonde, Kunststyrelsen (Statens Kunstfond) og Veluxfonden.

nici

Publiceret 20 November 2019 19:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.