Lær at håndtere følelses-filtrene

arrangement Holistisk Livsstils Forening i Gilleleje inviterer til en aften i Det Gamle Posthus torsdag 21. november kl. 19-21.30 med temaet 'Sundhed - hvad filtrerer du?'

Denne aften vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere. Quan Yin og Merlingruppen vil komme igennem og forklare vigtigheden af at være sund.

"Her er der ikke kun tale om mad og drikke, men også alt det, du føder din hjerne med via forskellige medier," skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Merlingruppen vil komme ind på de filtre, man bærer med sig fra barndom, tidligere og nuværende liv, samt kollektive overbevisninger og lære deltagerne at håndtere de filtre.

Opbyg skelneevnen

Quan Yin vil hjælpe med at opbygge skelneevnen, som kommer i kraft af erfaringsgrundlaget. Via erfaringsgrundlaget vil hun hjælpe deltagerne til at se, hvor udviklet man er i at kunne bruge sin skelneevne.

Aftenen handler derfor ikke kun om økologiske gulerødder, den handler om sundhed for sindet og kroppen, og den handler om nærvær, lover Holistisk Livsstils Forening.

Entré 100 kroner.

jesl

Publiceret 20 November 2019 15:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.