Sopran Charlotte Meldgaard og tenor Lars Bo Ravnbak giver koncert i Vinderød Kirke med organist Lise Hansskov. Pressefoto

Sopran Charlotte Meldgaard og tenor Lars Bo Ravnbak giver koncert i Vinderød Kirke med organist Lise Hansskov. Pressefoto

KongeDuo gæster Vinderød Kirke

Musik Kongelige operasangere sopran Charlotte Meldgaard og tenor Lars Bo Ravnbak giver koncert i Vinderød Kirke, og duoen akkompagneres af organist Lise Hansskov. Det er gratis at komme og høre koncerten, og tilhørerne kan glæde sig til en sprudlende aften med et program, som tager udgangspunkt i den gode melodi, skriver Vinderød Kirke i en pressemeddelelse.

Der præsenteres et udadvendt repertoire med kendte toner fra blandt andet La Boheme af Puccini samt vidunderlige toner fra operette- og musicalmusikkens verden. Musikken kædes sammen i dialog med publikum.

Der er indlagt et par fællesnumre i løbet af aftenen, så publikum kan synge med. Efter koncerten er der mulighed for at tale med kunstnerne, og der serveres et glas vin. Koncerten finder sted i Vinderød Kirke 27. november klokken 19.30, og der er fri entré.

Kapp

Publiceret 20 November 2019 16:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.