Efterlysning: Hvem har juletræerne?

Jul Juletræer savnes til torvet i Gilleleje og til havnen foran Havhøkeren.

Det er Gilleleje Handels- og Turistforening, der søger to træer, som skal bruges sidste uge af november. Et af træerne skal være mellem 10 og 12 meter høj, og det sidste mellem 8 og 10 meter.

Har du/I et træ som skal fældes, kommer vi og fælder træet/træerne, skriver Gilleleje Handels- og Turistforening. Man skal kontakte Morten fra Havhøkeren i Gilleleje.

Publiceret 20 November 2019 11:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.