Michael Dilling Nørgaard står for en dramatisk fortælling om 'gift og modgift' i Glimt på fredag 15. november. Pressefoto

Michael Dilling Nørgaard står for en dramatisk fortælling om 'gift og modgift' i Glimt på fredag 15. november. Pressefoto

Fed fredag i Glimt med spisning og fortælling

arrangement På fredag 15. november er der F-aften i Glimt, Græsted Hovedgade 34B med fællesskab, fortælling og forkyndelse for børn og voksne.

Man begynder med at spise sammen kl. 17.30, men der er også mulighed for at komme efter spisning cirka kl. 18.15, hvor resten af programmet starter. Man slutter med kaffe, te, saftevand senest kl. 19.30. Herefter er der mulighed for fortsat hygge og leg for dem, der ikke skal hjem i seng.

Denne aftens gæst er Michael Dilling Nørgaard. Han er uddannet pædagog og har erfaring med at arbejde med både børn og voksne.

I sin fritid har han gennem de sidste 20 år lavet familiearrangementer. og er nu konsulent i DFS - Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.

Michael har valgt emnet 'gift og modgift' og vil tage udgangspunkt i en dramatisk fortælling både om rigtige slanger og en kobberslange i Bibelen. Bagefter vil han guide i en kreativ opgave.

Tilmelding til fællesspisning til Jette på jkws@cool.dk eller mobil 2647 3731. Maden 30 kr., for børn til og med 6. klasse er det gratis.

jesl

Publiceret 12 November 2019 15:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.