City Singler optræder i Gribskov. Pressefoto

City Singler optræder i Gribskov. Pressefoto

Så er der 'Gammel vin på nye tasker'

Show Kom og oplev Oplev City Singlers jubilæumsshow “Gammel vin på nye tasker” i Gribskov Kultursal fredag 15. november klokken 20.

'Gammel vin på nye tasker' er City Singlers helt nye jubilæumsshow. City Singlerne er igen klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi, skriver Proactor, der står bag showet.

'Gammel vin på nye tasker' er City Singlers femte show og samtidig deres 10 års jubilæumsshow. I showet vil der være fuldt spark på sjove sketches, lækre sange, flotte og vilde kostumer samt sjove videoindslag på storskærme, der spiller op til det, der sker på scenen.

Showet fortsætter i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender. City Singler lover desuden gensyn med gamle klassikere, som er opdateret til at matche de 10 år, der er gået, siden de første gang optrådte sammen. City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing.

Billetter fås på billetten.dk.

Publiceret 11 November 2019 07:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.