Forfatter, operasanger og terapeut Lisbeth Hultmann har sanger og tv-vært Benjamin Lundberg med i Kulturhavn Gilleleje 16. november. Pressefoto

Forfatter, operasanger og terapeut Lisbeth Hultmann har sanger og tv-vært Benjamin Lundberg med i Kulturhavn Gilleleje 16. november. Pressefoto

Stemmen som sladrehank i ord og sang

arrangement Forfatter, operasanger og terapeut Lisbeth Hultmann, der er bosiddende i Gilleleje, står lørdag 16. november kl. 15-16.30 bag et arrangement med foredrag, sang og musik på Mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje.

Arrangementet tager udgangspunkt i hendes netop udkomne bog 'Stemmen er en sladrehank'. Med sig har hun sanger og tv-vært Benjamin Lundberg, og de bliver akkompagneret af Henrik Krogsgaard.

Det handler ikke om hvad du siger, men om, hvordan du siger det. Taler du som et vandfald, en ulv, en forfører eller en lillepige? Understøtter din stemme, at du er troværdig, skaber tryghed og tillid og dermed fundamentet for en god kontakt?

Sammen viser Lisbeth og Benjamin, hvordan stemmetyperne lyder, og forklarer hvilke karakteristiske adfærdsmønstre, der er tilknyttet.

Lisbeth Hultmann og Benjamin Lundberg bliver akkompagneret af Henrik Krogsgaard, med sange fra opera til revy.

Billetter 125 kr. inklusive vin og snacks på www.kulturhavngilleleje.dk.

jesl

Publiceret 10 November 2019 11:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.