Forfatteren Peter Døssing besøger Gilleleje Bibliotek torsdag 14. november og fortæller blandt andet om sin nyeste udgivelse. Pressefoto

Forfatteren Peter Døssing besøger Gilleleje Bibliotek torsdag 14. november og fortæller blandt andet om sin nyeste udgivelse. Pressefoto

Peter Døssing fortæller om sin seneste roman

foredrag Torsdag 14. november kl. 16.30-18 får Gilleleje Bibliotek besøg af forfatteren Peter Døssing i anledning af udgivelsen af hans seneste bog, 'Købmanden i Odessa'.

Her vil forfatteren give et indblik i skriveværkstedet - hvem købmanden i Odessa er, og hvordan ideerne bliver til en roman.

Man skal også høre om trilogien, der bringer læserne rundt i Europa set gennem vognmanden Åke Nilssons øjne. Det er ikke alle Åkes kontakter, der har rent mel i posen, så turene udvikler sig uventet dramatisk.

Peter Døssing fortæller gennem sine romanfigurer om Europas mange spændende destinationer og menneskeskæbner.

I anledning af 30. årsdagen for Berlinmurens fald 9. november, får hans første bog 'I kølvandet på Murens fald', der handler om baggrunden for Sovjetunionens kollaps og tiden efter, også et par ord med på vejen.

Peter Døssing fortæller sidst, men ikke mindst, om sit nylige besøg i Rusland og hvad der kommer ud af det.

Gratis adgang. Læs mere på www.gribskovbib.dk.

jesl

Publiceret 10 November 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.