Foredrag om frugter og cider

Foredrag Tirsdag 12. november klokken 14 byder Gigtgruppen Gribskov og Gigtskolen velkommen til en eftermiddag med Jeppe Gents, der helt skiftede sin karriere ud med at blive fuldtidsfrugtavler og ciderproducent på Fejø.

Ciderproduktionen var de første 15 til 20 år en deltidsvirksomhed, hvor hele Jeppe Gents familie var i sving nærmest altid. Egentlig ville Jeppe Gents have haft sin egen skov – men så blev det til æbler i stedet for. Helt ud af det blå kom det dog ikke, for med en opvækst på Tåsinge var produktionschefen vant til ø-livet og til masser af æbletræer. De seneste to til tre år har Fejø Cider været et fuldtidsjob for ham og har i perioden tidoblet produktionen.

"Fejø byder på optimale betingelser for frugtavl og har et unikt mikroklima. Cideren er økologisk, lavet på håndhøstede Cideræbler og produceret på vildgær efter franske metoder fra Ciderregionerne i Normandiet og Bretangne. Indtil nu har Jeppe Gents Fejø Cider modtaget to guldmedaljer fra de officielle europamesterskaber," skriver Gigtgruppen Gribskov og Gigtskolen i en pressemeddelelse.

Alle er velkommen i Frivilligcenter Græsted på Holtvej. Tilmelding på gigtgruppengribskov@gmail.

Kapp

Publiceret 09 November 2019 10:00