Kom med på vandretur i Gribskov. Arkivfoto: Mdt

Kom med på vandretur i Gribskov. Arkivfoto: Mdt

Så er der vandretur i Gribskov

Motion Så er der mulighed for at gå tur i Gribskov sammen med Dansk Vandrelaug.

"Her i løvfaldstiden starter vi med at finde vej gennem de nedfaldne blade fra Kagerup ind til et smukt og åbent naturområde. Siden bevæger vi os sydpå forbi diverse søer og moser og bestiger Fruebjerg, før vi styrer mod Slotsparken og Hillerød," skriver Dansk Vandrelaug i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Vil du med på turen, som bliver cirka 18 kilometer lang, så mød op på Kagerup station lørdag 9. november klokken 9.36, når toget fra Hillerød ankommer. Her vil Tom Hansen fra Dansk Vandrelaug være parat."

Pauser

Der bliver et par pauser på turen til at nyde medbragt mad og drikke. Turen slutter klokken 15.30.

Publiceret 08 November 2019 14:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.