Du kan opleve udstillingen 'Den Suspekte' i Kulturhuset i Helsinge. Pressefoto

Du kan opleve udstillingen 'Den Suspekte' i Kulturhuset i Helsinge. Pressefoto

Rap og pap i Kulturhuset

Kultur Så er det sidste chance for at opleve 'Den Suspekte' i Kulturhuset i Helsinge. Det sker lørdag 9. november klokken 13 til 15.

Som kronen på værket har de to foreninger bag arrangementet, K51 og Kunstværkstederne, inviteret rapgruppen 'Funkynyme Rytmeholikere' til at stå for underholdningen.

Mens 'Funkynyme Rytmeholikere' er en del af Tisvildes unge rapmiljø, så tilhører de udstillende kunstnere et noget mere voksent segment. Formålet med netop denne konstellation er, siger arrangørerne, at bygge bro og skabe synergi generationerne imellem. Håbet er, at også mange unge vil kigge forbi for at lytte til musikken og måske selv få lyst til at udtrykke sig kreativt, og at det lidt ældre publikum oplever, at de unge rappere også har noget på hjerte, skriver K51 og Kunstværkstederne i en pressemeddelelse.

Værkerne tilhører efter nedtagningen de to foreninger, som gerne udlåner/donerer dem samlet eller enkeltvis til interesserede virksomheder eller foreninger i kommunen for eksempel biblioteker, skoler, plejehjem, kontorer, butikker med mere.

Publiceret 08 November 2019 18:00