Fra 'Edmond'.

Fra 'Edmond'.

Kollision og Edmond i biffen

BIO Tisvilde-brødrene Avaz som vi husker fra 'Mens vi lever' har premiere på en ny film 'Kollision'. Den handler om et par, Leo og Olivia, hvis ægteskab er i en alvorlig krise og deres datter Liv, som bliver kastebold mellem de fortvivlede voksne. I deres store fortvivlelse bliver de superegoistiske og glemmer deres eget barn. Hovedrollerne har Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil.

6. til 10. november kl. 20, 8. november kl. 15.

'Edmond' er den fantastiske historie om tilblivelsen af den største teatersucces i Frankrig, Cyrano de Bergerac. Filmen er instrueret af Alexis Michalik og fortæller om forfatteren Edmond Rostand, der har kontrakt om at levere et nyt teaterstykke, men som lider af skriveblokering. Så får han ideen til tragedien om manden med den store næse, som kan skrive så pigerne dåner. Han kan fægte med fare for sit liv, men erklære en kvinde sin kærlighed tør han ikke! Filmen er blevet et muntert og charmerende tidsbillede på Paris ved forrige århundredskifte, og historien om den store næse, som næsens ejer mener er en hindring for kærligheden, lever i bedste velgående.

10. november kl. 16.

CV

Publiceret 08 November 2019 16:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.