Mads Krarup Petersen, Jan Lauest og Morten Engel giver koncert 12. november. Pressefoto

Mads Krarup Petersen, Jan Lauest og Morten Engel giver koncert 12. november. Pressefoto

Blueskoncert i Ramhuset

Koncert Tirsdag 12. november klokken 19 til 21 er der blues- og rockkoncert i Ramløse.

"Gennem et års tid har en gruppe bluesmusikere øvet i Ramhuset. Nu vover de pelsen og spiller koncert i caféen. Det er Mads Krarup Petersen, som er lærer på Ramløse Skole, der er tovholder og bassist i gruppen, som i øvrigt består af Jan Lauest på guitar og Morten Engel, der synger. Ekstraordinært til denne koncert deltager Jakob Lauest på piano. De vil spille 60’er kopinumre af blandt andet The Rolling Stones, Eric Clapton og The Beatles," skriver Foreningen Ramhuset i en pressemeddelelse.

Tilmelding til koncerten kan ske ved at indbetale 30 kroner (50 kroner for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”blues + dit navn”. Der kan også betales kontant ved indgangen.

Publiceret 08 November 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.