Kenneth Bøgh Andersen er en af de forfattere, som børn kan møde på Gribskov Biblioteker i uge 46. Pressefoto

Kenneth Bøgh Andersen er en af de forfattere, som børn kan møde på Gribskov Biblioteker i uge 46. Pressefoto

Så er der læseglæde i børnehøjde

Bøger For at understøtte børnenes læselyst står Gribskov Biblioteker i uge 46 i spidsen for en række forfattermøder og læseaktiviteter for de læseglade børn i alderen 9 til 12 år. De tre biblioteker har sammensat forskellige programmer for deres målgrupper, men fælles er, at børnene inviteres til at møde børnebogsforfattere, som har et godt tag i de unge læsere.

Fokus

Gilleleje Bibliotek har valgt at sætte fokus på børnenes egen formidling af gode læseoplevelser. Børnene inviteres først til at møde forfatterne Kasper Hoff og Line Kyed Knudsen. Efterfølgende præsenteres de for forskellige formidlingsformer, når man skal formidle gode læseroplevelser, og ugen sluttes af med en festivalsdag i biografsalen i Gilleleje, hvor børnene præsenterer deres yndlingsbøger for hinanden.

I BLIK kommer børnene til at møde forfatterne Nicole Boyle Rødtness, Kasper Hoff samt Camilla Wandahl. På Helsinge Bibliotek vil børnene kunne møde forfatterne Jan Kjær og Kenneth Bøgh Andersen. Efterfølgende deltager de i skriveværksted, hvor de laver deres egne bøger.

Publiceret 06 November 2019 11:30