dfasdfa f

dfasdfa f

De danske farver kæmpede i Polen

Fire danske karate-udøvere tog til Polish Open

Karate Fire karate-flok fra den lokale klub Bushi har været til udtagelsesstævne i Polen. De fire tog til Bielsko-Biala, for at deltage i Polish Open, som er et af Europas største og stærkest besatte stævner. Der var deltagelse af næsten 1.800 elite- og landsholdskæmpere fra hele 32 nationer. Danskerne havde det svært men lærte meget

Oliver Nielsen deltog som landsholdskæmper i Kata, hvor han pådrog sig en forstrækning i ryggen i første pulje og måtte udgå. Oliver bliver, efter behandling, klar igen til eftermiddagens senior kampe i Kata. Her udførte han en flot og sikker Kata: ENPI, men måtte desværre se sig slået ud i første runde.

Lokale Vanesa Radakovic deltog i klassen: Female Kadet +54kg. Det var en kæmpe pulje med næsten 60 deltagere. Her mødte hun en kæmper fra Slovakiet, som hun besejrer 4-2. Næste kæmper var Ema Tinavska fra Tjekkiet. Her kæmper Vanesa sig til en sejr på 4-1. Tredje kamp var mod Amelia Dettlaff fra Polen. Det blev en meget tæt kamp, der desværre ender 0-1 til den polske pige. Polakken bliver senere puljevinder, og Vanesa skal ud i opsamlingkampe om bronze, hvor hun desværre ikke går videre.

Vanesa valgte også at deltage i Junior -59 kilo klassen, men her må hun desværre se sig slået ud, allerede i de indledende runder.

Lokale Erika Batakujevic stiller op i klassen Junior -53 kilo, hvor der var 26 deltager fra 11 nationer. Første kamp er mod en kæmper fra Letland, som hun besejrer med 5-1. Næste udfordring er Aleksandra Ilankovic fra Ungarn. Erika har mødt hende menge gange før, men aldrig slået, så spændingen var stor. Erika viser at hendes udvikling har overhalet Aleksandra, som besejrs med 4-1.

Tredje kamp møder hun en dygtig kæmper fra Ukreine, som Erika desværre taber til med sifrene: 1-3. Erika skal ud i kampene om bronze, hvor hun går hele vejen og kæmper sig frem til en flot bronzemedalje.

Søndag byder på Kumite for de yngste kæmpere. Her stiller Bushi med Maja Radakovic, som taber og kommer ikke i medaljekamp. Hun stiller også op i Kumite piger U14år. Her taber hun også

Stævnet i Polen er af Dansk Karateforbund sat som et resultatstævne i kampen om at få en plads på landsholdet.

Publiceret 22 October 2019 16:00