Stellan Skarsgård i 'Ud og stjæle heste'.

Stellan Skarsgård i 'Ud og stjæle heste'.

'Ud og stjæle heste' i ferien

Det danske efterårsvejr er skræddersyet til biografoplevelser

Hygge Tisvilde Bio har film på alle hylder til biografpublikummet i uge 42.

Familien og de yngre biografgængere tilgodeses med 'Gooseboy', instrueret af Wikke/Rasmussen og 'Mugge og vejfesten' instrueret af Wulff/Morgenthaler.

Familiefilmen 'Gooseboy' om den talende gås vises 18.-20. oktober kl. 16.

Animationsfilmen 'Mugge og vejfesten' om Mugge, der kæmper en brav kamp mod en truende skilsmisse for at genforene forældrene vises 16. og 17. oktober kl. 16.

Dokumentarfilmen 'Diego Maradona' handler om den legendariske fodboldspiller. På basis af 500 timers ikke offentliggjorte optagelser stilles der skarpt på spilleren med 'Guds hånd', i årene 1984-1991, hvor han spillede i Serie A i italienske S.S.C. Napoli. Vises 16. oktober kl. 20.

'Ud og stjæle heste' er en filmatisering af den norske forfatter Per Pettersons prisbelønnede roman af samme navn. Filmen håndterer elegant bogforlægget med de mange flashbacks til hovedpersonen Tronds barndom og er tro mod sansen for sæterlivets ensomhed. Den pensionerede Trond er flyttet tilbage til sæteren, hvor han ikke har været siden sommeren 1948. Trond drømmer om netop sådan et sted at være alene i sin alderdom. Et hus der ligger ude, hvor kragerne vender. Han får kontakt med sin nærmeste nabo Lars, og netop de to har en fælles fortid i sommeren 1948. Stellan Skarsgård formidler på enestående måde den knudrede mand, der er i opløsning uden at ville indrømme det. Vises 18. og 20. oktober kl. 20.

Den danske komedie 'Jagtsæson' med Mille Dinesen som Eva tager på wellness-weekend med den nyligt fraskilte barndomsveninde. Med på turen er også Evas eksmands nye unge kæreste. Den weekend går ikke stille af med lurende midtvejskriser og veninde-jalousi i weekendkufferten. Filmen er skrevet af holdet bag 'Klassefesten'. Vises 17. og 19. oktober kl. 20.

CV

Publiceret 17 October 2019 19:00