Wikke & Rasmussens nye film

Wikke & Rasmussens nye film "Gooseboy" kan ses i Gilleleje Bio.

Premiere på familiefilm i Gilleleje Bio

”Gooseboy” og "Jagtsæson" vises i Gilleleje

Film Wikke & Rasmussens nye film er nu på plakaten. Den hedder "Gooseboy". I ”Gooseboy” møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen. Det viser sig ovenikøbet, at gåsen kan tale! Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven.

Sammen kommer de på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig langt mere krævende end Viggo nogensinde havde kunne forestille sig. Filmen har danmarkspremiere 3. oktober.

Jagtsæson

Den nye dansk komedie "Jagtsæson" har også premiere. Den handler om den nyligt fraskilte singlemor Eva, som tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella, den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve. Filmen har danmarkspremiere i Gilleleje Bio 3. oktober og spiller hele oktober måned.

Kapp

Publiceret 06 October 2019 10:00