Karateklubben Bushi tog hele 25 medaljer med hjem til Danmark ved VM i London. Pressefoto

Karateklubben Bushi tog hele 25 medaljer med hjem til Danmark ved VM i London. Pressefoto

25 VM-medaljer til lokal karateklub

Den lokale karateklub Bushi deltog til VM i London og fik 25 medaljer med hjem

Sport Karateklubben Bushi tog hele 25 medaljer ved WIKF Global Cup, som reelt er verdensmesterskabet for stilarten Wado International Karate Federation. Mesterskabet blev afviklet i London i Crawley K2 Arena.

"Rammerne var fantastiske, og der var tydeligvis blevet kælet for, at alle de 470 deltagere fik en fantastisk oplevelse fra de i alt 17 deltagende nationer. Dette førte til over 900 kampstarter på de tre hæsblæsende dage i London," skriver klubben i en pressemeddelelse. I alt blev det til fire guld, seks sølv og 15 bronze til de 13 deltagere fra klubben.

"Det har været en kæmpe oplevelse for os alle sammen. At være vidne til kæmpernes store engagement og evnen til at præstere når det virkelig gælder. Evnen til at fortsætte, selv om det gør ondt overalt i kroppen, eller synet er nedsat på grund af alle de hårde slag og spark. Det gør at man får "Gåsehud" hver gang kæmperne sætter point og rykker deres personlige grænser, gang efter gang," skriver klubben i pressemeddelelsen.

Bushi holder i anledning af præstationen, en reception 27. september klokken 19.00 i kampsportcenteret på Skovgårdsvej 15.

Kapp

Publiceret 01 October 2019 11:30