Jacob Porsgaard og Oliver Møllenberg fra Gilleleje Bokseklub er to af bokserne på plakaten til det store boksestævne. Foto: Jens Berg Thomsen

Jacob Porsgaard og Oliver Møllenberg fra Gilleleje Bokseklub er to af bokserne på plakaten til det store boksestævne. Foto: Jens Berg Thomsen

Så er der boksefest i Gilleleje Hallen

Quaestor Fight Night kommer til byen 5. oktober

Boksning Der er lagt op til en boksefest i Gilleleje Hallen, når Quaestor Fight Night kommer til byen. Foruden en titelkamp til den lokale bokser Oliver Møllenberg, så er der flere prominente navne på undercardet, når festen løber af stablen 5. oktober.

Oliver Møllenberg har muligheden for at blive Danmarks yngste verdensmester, når han bokser om WBO Jr.-titlen på hjemmebane. Samtidig byder Quaestor Fight Night på et længe ventet comeback til Patrick Nielsen, som endelig vender tilbage i bokseringen. Der kommer også fornemt besøg i form af den britiske stjerne Ashley Theophane, som møder den danske hard-hitter Kim Poulsen i en kamp, som kommer til at byde på boksning af høj klasse, skriver Q Pro Boxing i en pressemeddelelse om stævnet.

Vender tilbage

Foruden ovennævnte boksere, så er et andet lokalt navn på undercardet. Jacob Porsgaard vender nemlig tilbage til den hal, hvor han vandt danmarksmesterskabet i 2015 og fik sin professionelle debut tilbage i januar.

Undercardet byder også på et af de helt store boksetalenter i form af Oliver Zaren fra Jyllinge, ligesom Afghansk-norske Jamshid Nazari er garant for god boksning.

"Vi har skruet et program sammen, som sjældent er set i dansk boksning. Der er altså lagt i ovnen til årets boksefest. Jeg kan garantere, at publikum ikke kommer til at gå skuffet hjem. Det her bliver rigtig, rigtig stort," siger QProBoxing-promoter Thomas Møllenberg ifølge pressemeddelelsen.

Foruden de professionelle kampe, så byder Quaestor Fight Night også på en række amatørkampe med lokale boksere. Her står supersværvægteren Patrick Micheelsen til at få comeback efter fire år væk fra ringen, ligesom Jack Lindqvist står overfor en modstander med en kampvægt på hele 100 kilo.

Ligeledes går et af Gillelejes helt store unge boksetalenter i ringen i form af Silas Gryholt, som med en rekordliste på 12 kampe og blot et enkelt nederlag glæder sig til at vise sig frem for hjemmepublikummet i Gilleleje.

Publiceret 30 September 2019 19:00