Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock ldprod - stock.adobe.com

Få tæsket løbebenene igennem i Tisvildeleje

løb Lørdag den 21. september er der motionsløb med start og mål i Naturrummet på Hovedgaden i Tisvildeleje.

Klokken 8.30 er der start på den lange rute, der er på 38 kilometer, og de øvrige ruter på henholdsvis ti og 23 kilometer har start lidt senere, så løberne kommer i mål nogenlunde samtidig.

"Vi hygger med chili con carne og hjemmebryg til alle efter løbet. Det er klokken 14-15, skriver arrangørerne i omtalen.

Vinderne bliver også hyldet, ligesom der er lodtrækningspræmier at se frem til. Man kan læse mere på www.dirty8.dk.

jbt

Publiceret 11 September 2019 11:01

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.