De ikke-flyvende vrede fugle og de intrigante grønne grisebasser er tvunget til at begrave stridsøksen i filmen 'Angry Birds 2'. Pressefoto

De ikke-flyvende vrede fugle og de intrigante grønne grisebasser er tvunget til at begrave stridsøksen i filmen 'Angry Birds 2'. Pressefoto

Vrede fugle og grønne grissebasser er tilbage

film Gilleleje Bio har 8. august på filmen 'Angry Birds 2', hvor de ikke-flyvende vrede fugle og de intrigante grønne grisebasser er tvunget til at begrave stridsøksen og skubbe de evige skænderier til side.

En ny trussel har nemlig meldt sig på banen, og både fuglenes og grisenes øer er i fare.

Red, Chuck og Bomb rekrutterer Chucks søster Silver og går sammen med grisene Leonard, Courtney og Garry for at skabe en pænt vaklende våbenhvile og danne et noget anderledes superteam for at redde deres hjem.

'Angry Birds 2' spiller til 8. september.

Cheerleading med rynker

I filmen 'Poms - dans for livet', der også har premiere i Gilleleje Bio 8. august flytter Martha i bofællesskab for pensionister.

Egentlig ønsker hun ikke at involvere sig med nogen, men bare leve i sit eget selskab. Sådan kommer det dog ikke til at gå, for hun møder en række festlige kvinder, som deler hendes hemmelige drøm om at starte et cheerleading-hold.

Filmen er på plakaten til 25. august.

jesl

Publiceret 09 August 2019 18:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl