10.-11. august kan man se på kunst over et glas og en snak. Pressefoto

10.-11. august kan man se på kunst over et glas og en snak. Pressefoto

Åbne atelierdøre i Galleri Tibirke

arrangement Galleri Tibirke, Bisp Absalonsvej 2, Tibirke Sand, er igen i år med i Åbne Atelierdøre i weekenden 10.-11. august med åbningstid kl. 11- 17.

Her er man velkommen til et glas og en snak, mens man ser på de 150 kvadratmeter med kunstfotos, malerier, fotos, plakater og keramik.

jesl

Publiceret 09 August 2019 15:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl