Sildens Dag er et populært arrangement, der sidste år trak cirka 850 glade deltagere til Gilleleje Havn. Pressefoto

Sildens Dag er et populært arrangement, der sidste år trak cirka 850 glade deltagere til Gilleleje Havn. Pressefoto

Så er der sild-i-tønde på Gilleleje Havn

Rotary inviterer igen til den populære Sildens Dag lørdag 3. august

arrangement Et af sommerens store højdepunkter i Gilleleje er Sildens Dag på molen ved Fiskernes Auktionshal i Gilleleje Havn.

År efter år har besøgstallet været stigende og nåede i 2018 op på cirka 850 gæster. I år er det 15. gang, at Gilleleje Rotary arrangerer den populære begivenhed, der finder sted lørdag 3. august kl. 11-15.

Sild ad libitum

For kun 50 kr. ved indgangen får man ud over underholdning gratis sild ad libitum, hvoraf flere slags er lokalt produceret og fanget, mulighed for at købe iskolde fadøl, vand og vin og naturligvis hygge sig med venner, naboer og alle de andre, der står i kø for at komme ind.

Underholdningen bliver i år indledt af Kim Larsen duo og efterfølgende vil Wheels spille populær musik fra deres alsidige repertoire.

Støtter lokale formål

Igen i år vil Bakkesangerinden Tina Grunwald sætte yderligere krydderi på dagen, og revydirektør René Richardt fra Græsted revyen vil være konferencier.

I alle årene har lokale foreninger, klubber og adskillige unge haft glæde af de indsamlede midler, som ubeskåret går til at støtte lokale aktiviteter, der udvikler talenter og fremmer godgørende formål i Gilleleje.

Igennem årene er der uddelt i omegnen af 1,2 million kroner.

jesl

Publiceret 02 August 2019 10:30