Ved Alleen 1 i Tisvilde er der igen kildemarked lørdag 3. og søndag 4. august med masser af unikt kunsthåndværk i boderne. Pressefoto

Ved Alleen 1 i Tisvilde er der igen kildemarked lørdag 3. og søndag 4. august med masser af unikt kunsthåndværk i boderne. Pressefoto

Kildemarked med 80 boder, mad og underholdning

arrangement Lørdag 3. august åbner det store kunsthåndværkermarked for 20. gang ved Kastaniealleen i Tisvilde med to dage med boder, mad og underholdning, lørdag kl. 12-18 søndag kl. 10-16.

80 boder står klar med unikke produkter. Som altid er der også nye kunsthåndværkere med nye ting lige fra kunst på gamle skiferplader til træ-hobby-udskæring, bælter med ravindsatser og nyt design indenfor beklædning.

Mange af boderne er arbejdende værksteder, hvor man kan følge processen frem til det færdige produkt.

Også i år er der et varieret madprogram med blandt andet pølser, frikadeller, salater, tærter, sildebod, sommergryde og friske sandwiches.

Desuden kan man købe kaffe, kager og vafler, og 'Humledruen' hjælper med væskebalancen i form af vand, øl og vin.

Begge dage er der musik af enhver art - blues, rock, jazz, klezmer m.m. Fortællerteltet byder på historier for store og små, Circus Belladonna giver en forestilling og i børneteltet er der masser af aktiviteter.

Se mere på www.kildemarkedet.dk.

jesl

Publiceret 01 August 2019 10:30