OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Danmarks hyggeligste kræmmermarked

Marked Søborg SG&I holder traditionen tro sit kæmpe kræmmermarked den tredje søndag i juli - i år søndag 21. juli kl. 10-16. Kræmmermarkedet afholdes på banen ved Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7 i Søborg (Gilleleje)

Som sædvanlig stiller ca. 90 meget forskellige kræmmere op på godt 500 meter stadepladser, hvor de tilbyder deres varer, så man kan gøre en god handel - og samtidig få nogle gode timer på pladsen ved Søborg Forsamlingshus.

Der kan købes kaffe m.m. i kaffe/kage teltet, ved grillen kan man købe koteletter og pølser med tilbehør, og tørsten kan slukkes ved ølvognen.

Der er dagen igennem stort legeland, ansigtsmaling og ponyridning for børnene. Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten, og der er forskellig underholdning i løbet af dagen.

Søborg SG&I ligger inde med over 100 forskellige folkedansedragter, som kan beskues. Der forventes igen i år ca. 2500 besøgende, som opfordres til at benytte det store P-areal ved Krigsagervej.

CV

Publiceret 18 July 2019 10:47

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici