Husorkestret Zindy Kuku Boogaloo, kendt fra TV-2-programmet 'Venner for livet', med Zindy Laursen spiller op til fest på Tisvilde Bistro 7. juli.

Husorkestret Zindy Kuku Boogaloo, kendt fra TV-2-programmet 'Venner for livet', med Zindy Laursen spiller op til fest på Tisvilde Bistro 7. juli.

Zindy Kuku Boogaloo på Tisvilde Bistro

koncert Søndag 7. juli kommer Zindy Kuku Boogaloo forbi Tisvilde Bistro med mulighed for et genhør med numre som bl.a. 'The Boogaloo', 'Friends Forever' og 'I Want You Back'.

Zindy Kuku Boogaloo er bandet, som i 2001 fredag efter fredag var fast musikalsk inventar som husorkester på TV2-programmet 'Venner For Livet' skabte feel-good stemning i studiet.

Bandet med Zindy Laursen, Kuku Algami, bassist Lars Danielsson og kapelmester Claes Antonsen opnåede solgte mere end 100.000 cd'er og knap 200.000 koncertbilletter.

Bandet spiller en blanding af den kendte Motown- og Supremes-lyd fra 60'erne og mere moderne indslag som funk og en vis rap-attitude.

Zindy Kuku Boogaloo er et udendørs show, hvor man ved køb af billet kun sikrer sig adgang (ståplads) til showet.

Såfremt man ønsker middag i forbindelse med, eller reservation af bord og stole bedes man kontakte bistroen på info@bistrotisvilde.dk.

jesl

Publiceret 07 July 2019 11:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici