Østergade holder igen loppemarked

Finder sted 29. juni

arrangement For ti år siden var der en kreds af naboer i Østergade i Gilleleje, der startede en spiseklub, der kom til at hedde Grib Grydeskeen.

Spiseklubben lever stadig i bedste velgående, men i alle årene er spisningen i juni også blevet udskiftet med et stort loppemarked, som i år finder sted på lørdag 29. juni kl. 10.30-15.

Her er der meget aktivitet både for klubbens medlemmer og for andre Gillelejer, der har lyst til at stille et bord op og sælge deres rariteter, melder arrangørerne. Ud over alle lopperne er det muligt at købe kaffe og kage med mere.

jesl

Publiceret 25 June 2019 14:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl