Kattegatkunstnerne udstiller i Det Gamle Posthus i Gilleleje.

Kattegatkunstnerne udstiller i Det Gamle Posthus i Gilleleje.

Kattegatkunstnerne på Det Gamle Posthus

Kunst Kunstnergruppen Kattegatkunstnerne er fra 29. juni til 24. juli tilbage i Det Gamle Posthus i Gilleleje, hvor vi udstiller hver sommer.

"Kattegatkunstnerne glæder sig til at præsentere deres nyeste kunstværker i de indbydende, nyrenoverede lokaler og ser frem til en måned med mange besøgende fra nær og fjern," skriver gruppen i en pressemeddelelse.

Bent Andreassen viser glas- og jernskulpturer, mens Rita Handest viser oliemalerier, Solveig Keller akvareller, Paul Lausen oliemalerier, Annelise Lemche oliemalerier og tegninger. Lone Reich oliemalerier og til sidst Herdis Rye Sørensen, der viser blomstermalerier i olie.

Gruppen har i år inviteret to gæstekunstnere. Det er Pia Vestmar med sine oliemalerier og Kim Henningsen, der laver jernskulpturer. Fernisering, der er sponsoreret af Gilleleje SuperBrugs, finder sted lørdag 6. juli kl. 12.30. Direktør for ”Visit Nordsjælland” Annette Sørensen holder åbningstalen.

Udstillingen er åbent hver dag fra kl. 12 til 16. Der er gratis adgang.

Publiceret 23 June 2019 10:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl