EMUSO’s Støtteforening byder igen i år på et stort Sankt Hans-arrangement ved ved Kulturhuset på Flodvej 68 i Smørum.

EMUSO’s Støtteforening byder igen i år på et stort Sankt Hans-arrangement ved ved Kulturhuset på Flodvej 68 i Smørum.

Sankthans ved stranden i Tisvilde

arrangement Igen i år går seks foreninger sammen om at skabe en hyggelig og svingende sankthansfest på den store p-plads ved stranden i Tisvildeleje fra kl. 18.

Det er Tisvilde Lokalråd, Tisvilde Naturrum, Tisvilde & omegns erhvervsforening, Nordsjællands Veterantog, Musik I Lejet samt Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegn der arbejder sammen for at få dette traditions rige arrangement på benene - med fakkeltog, bespisning og livemusik.

Restaurant 'Kongernes' laver mad til fællesspisning på pladsen kl. 19, inden man mødes rundt om bålet. Hvis man ønsker at spise med, skal man bestille mad på forhånd på kongernes.dk/sankthans. Drikkevarer kan købes på festpladsen.

Leif Sylvester er årets båltaler kl. 21.30.

Der vil være musikalsk underholdning før og efter bålet af Martini/Estrup Quartet, der spiller swingende vokaljazz med udgangspunkt i the great american songbook. Gruppen består af Kira Martini, vokal, Mads Søndergaard, klaver, Tomas Raae, kontrabas, og Andreas Estrup, trommer.

jesl

Publiceret 21 June 2019 16:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl