Anne Dorte & Maria kommer kl 19.30 og underholder med nogle af deres største hits og deres nyeste sange 22. Juni.

Anne Dorte & Maria kommer kl 19.30 og underholder med nogle af deres største hits og deres nyeste sange 22. Juni.

Kom til før Sankt Hans-fest i Kulturhavnen

Kulturhavnen skruer helt op for hyggen, smilet og de allerfedeste hits, når dørene åbnes for en lys sommeraften på Kulturbroen 22. juni kl. 16.00.

Det er lykkedes Kulturhavnen at lave aftale med tre store navne fra den danske livescene. Anne Dorte & Maria kommer kl 19.30 og underholder med nogle af deres største hits og deres nyeste sange. Men inden det kommer Anders Blichfeldt kl. 17.00 og underholder.

"Der bliver grinet og sunget med blandt publikum, når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver, der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også i Gilleleje, for Anders elsker at underholde os og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende og supermusikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, klassikere fra Elviskataloget og et par sjove overraskelser," skriver Kulturhavnen i en pressemeddelelse.

Fra klokken 21.30 er der DJ med 80'er musik.

Billetter købes på www.gillelejebio.dk eller via www.kulturhavngilleleje.dk.

Kapp

Publiceret 21 June 2019 19:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl